Politica de confidenţialitate

Vrem ca vizitatorii noștri să fie mereu conștienți despre informațiile pe care le colectăm, cum le folosim și în ce condiții, dacă este cazul, ce anume dezvăluim. Aceasta este parte din responsabilitatea noastră pentru cel care utilizează site-ul așa că iată Politica noastră de Confidențialitate.

Managementul Site-ului

Companie: Mocking Bird Network Ltd
Sediu: Cipru
Vârstă minimă permisă:18+
Email: [email protected]

Date Personale

Înregistrarea și înmagazinarea datelor reprezintă un subiect reglementat de către Regulamentul General European pentru Protecția Datelor (General European Data Protection Regulation, GDPR). Compania poate colecta datele personale ale utilizatorilor/vizitatorilor, care oferă aceste informații în mod voluntar către website.

Datele Personale se referă la orice informație legată de o persoană naturală, care poate fi identificată (“data subject”), direct sau indirect, în special cu referire la o identitate (precum nume, cod numeric personal, dar și alți factori specifici identității psihologice, genetice, economice, culturale sau sociale ai unei astfel de persoane reale), în special a informațiilor colectate prin intermediul a diverse formulare.

Utilizatorul / Vizitatorul își dă acordul în mod clar și fără rețineri să-și ofere datele personale menționate pe site-ul web, acolo unde sunt solicitate sau necesare. Consimțământul cu privire la datele cu caracter personal este o decizie liberă, specifică. Acordul și conștientizarea cu privire la folosirea datelor înseamnă că ea/el este de acord cu o declarație sau acțiune clară afirmativă prin care se procesează datele personale care o/îl privesc.

Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea acelui consimțământ dat înaintea retragerii. Utilizatorul / vizitatorul are dreptul de a-și retrage consimțământul în orice moment prin contactarea administratorului la www.pacanele24.ro. Într-o astfel de comunicare trebuie specificat clar și fără echivoc că se retrage consimțământul anterior.

Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prevederilor consimțământului înainte de retragerea sa. Aceste date sunt folosite doar în măsura în care acestea sunt necesare pentru a ajuta la nivel individual serviciile oferite de www.pacanele.ro și pentru a menține buna funcționare a site-ului web.

Compania poate utiliza datele personale în scop informativ sau pentru a trimite email-uri sau newslettere utilizatorilor sau vizitatorilor înregistrați, doar dacă nu cumva mai târziu există o altă opțiune comunicată în mod clar către www.pacanele24.ro. Compania nu comercializează în nici un fel datele personale către o terță parte sau către alți utilizatori/vizitatori și nici nu folosește informațiile într-un mod incorect sau altul decât cel care a fost explicat.

Nu se transferă și nici nu se divulgă datele cu caracter personal ale utilizatorilor/vizitatorilor site-ului web către terțe părți decât dacă acest lucru este prevăzut prin lege sau printr-un ordin judecătoresc sau cerut de către stat sau o autoritate care reglementează acest aspect ca fiind un drept contractual, iar prin acest aspect se asigură buna funcționare a site-ului web și pentru performanțele funcționării sale sau când există un consimțământ clar al utilizatorului pentru a dezvălui informațiile personale în orice fel.

Compania Mocking Bird Network Ltd poate procesa parțial sau integral datele furnizate de către utilizatori / vizitatori în scop statistic și /sau pentru a îmbunătăți serviciile oferite.

Acest Website Colectează Cookies-uri

Folosirea acestui website nu necesită înregistrare decât pentru anumite funcții specifice (ex. Newsletter). Anumite informații de contact trebuie furnizate în momentul în care se înregistrează un utilizator, dar niciodată respectiva informație nu va fi vândută altor organizații. Aceste aspecte sunt necesare doar pentru a comunica cu utilizatorul despre serviciile oferite de site-ul nostru și despre care utilizatorul și-a manifestat interesul. Oferirea de informații suplimentare ne poate ajuta pentru a furniza o experiență cât mai personalizată pe site-ul nostru web, dar acest lucru nu este necesar. Nu este necesară nici un fel de înregistrare pe site-ul nostru.

Anunțarea Schimbărilor

Dacă decidem să ne schimbăm politicile de confidențialitate, vom publica schimbările în această declarație publică referitoare la datele cu caracter personal.

Rezolvarea Problemelor

Suntem hotărâți să rezolvăm orice gen de probleme în decurs de 24 de ore. Dacă problema persistă, utilizatorii ne pot contacta pe email.

Contact

Dacă din postura de vizitatori ai acestui website aveți întrebări sau sugestii cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul emailului.