Sloturile cu fructe

Orice jucător cu experiență în lumea păcănelelor a încercat la un anumit moment dat sloturile cu fructe. După cum sugerează și numele, simbolurile acestui tip de păcănele constau în fructe. Obiectivul jucătorului pentru a câștiga este de a alinia anumite fructe. Orice cazinou fizic sau online care se respectă are sloturi cu fructe. Acestea atrag atenția prin faptul că sunt viu colorate, iar cele mai populare sunt păcănelele cu căpșuni, cireșe, pepeni, struguri, prune și multe altele. Orice aliniere a fructelor este o veste bună pentru jucător, deoarece echivalează cu un câștig important.

Cât de vechi sunt sloturile cu fructe ?

Istoria acestui tip de slot ne duce în urmă cu mai bine de o sută de ani, când cei care jucau la astfel de aparate erau recompensați cu produse (gumă de mestecat, prăjituri, etc) care aveau aroma fructelor care constituiau obiectul jocului. Păcănelele cu fructe nu sunt doar o chestiune de noroc, ci și de pricepere a jucătorului. Cum așa ? Ei bine, dacă joci la păcănele cu fructe poți profita de diverse funcții ale aparatului pentru a influența rezultatul în favoarea ta.

Care sunt regulile jocurilor de păcănele cu fructe ?

La cazinourile online, strategiile sunt mai greu de realizat, dar, chiar și așa, sloturile cu fructe rămân foarte populare, datorită graficii de înalt nivel și a muzicii care însoțește evoluția jocului. Regulile sunt simple și îți vei da seama repede despre ceea ce contează.

Pe ecranul jocului vei putea vedea și miza, dar și alte informații necesare bunei derulări a experienței de joc. De obicei, înainte de fiecare joc trebuie să selectezi numărul liniilor de plată pe care dorești să pui miza, iar după acest moment se dă startul jocului și vei putea vedea cum oscilează câștigurile sau pierderile tale.

Multe dintre cazinourile online vin cu bonusuri care privesc și sloturile cu fructe, tocmai pentru că sunt ușor de înțeles, iar pentru începători acest lucru este un atu în deprinderea păcănelelor. De aceea, sfatul nostru este de a căuta acele site-uri care îți oferă posibilitatea de a încerca gratis astfel de jocuri la început.