Loto

Nu cred că există român care să nu-și dorească să câștige la loto, datorită sumelor mari care sunt vehiculate, fie la nivel național, dar și internațional. Loteria română a fost cea care a monopolizat piața acestui tip de pariu până acum aproximativ un deceniu, însă, între timp, lucrurile s-au mai schimbat. Apariția internetului și intrarea României în Uniunea Europeană le-a permis românilor să parieze și la alte loterii.

Regulamentul jocului de loto

Poți juca la foarte multe loterii la casele de pariuri online, iar oferta este foarte bogată. Deși nu cred că mai sunt persoane care să nu știe ce înseamnă să joci la loto, principiul este foarte simplu. Ai un recipient cu număr de bile, din care sunt extrase câteva bile, iar ca jucător trebuie să ghicești care sunt acele bile norocoase.

În țara noastră, Loteria Română ne-a format cu sistemul 6 din 49, dar între timp am descoperit multe alte tipuri de loterii, care ne oferă posibilitatea de a câștiga mai ușor decât în sistemul clasic. Și pentru asta meritul aparține caselor de pariuri online sau cazinourilor online.

Ce tipuri de loterii există

Jocul la loto are o vechime de peste 2000 de ani, a cunsemnat transformări de-a lungul timpului, dar a rămas la fel de popular. Astăzi, la nivel global există foarte multe sisteme de loterie, iar cele mai cunoscute sunt 1/20 , 5/40, 6/49, 6/90, 20/70, 20/80 și multe altele. Au devenit foarte populare loteriile unde sunt extrase 20 de numere și care se numesc Keno sau Kino.

Ce strategie e bine să aplici la loto online

Jucătorii preferă tot mai mult pariurile pe numerele la loto la casele de pariuri fizice sau online, deoarece există o mai mare flexibilitate. Și asta pentru că poți câștiga sume bune dacă pariezi chiar și pe 3 sau 4 numere și le ghicești. În plus, spre deosebire de Loteria Română, sumele pe care poți paria sunt mai mici. În același timp, unele case de pariuri online îți oferă și statistici cu numerele care au ieșit cel mai des, ceea ce poate fi de ajutor pentru jucător. În acest fel, îți poți face o strategie de abordare a jocului de loto în cunoștință de cauză.

Multitudinea de loterii îți oferă acum șansa de a juca practic la orice oră pe câte un tip de loterie, iar casele de pariuri stradale sau online vin cu o ofertă generoasă. Fie că ești fan Euro Millions, Grecia Kino sau Mega Millions, poți alege un sistem care să te avantajeze.  Spre exemplu, la o loterie de tipul 20 din 80 poți paria pe un singur număr o sumă mai mare de bani și vei avea o cotă de peste 3.50. În același timp poți alege să joci și un sistem de 2/4 la o loterie 20/70, cu șanse bune de a câștiga. Astfel, poți apela la numeroase combinații care să-ți maximizeze șanse de câștig.

Diferența între pariurile pe loto și loteriile clasice

Însă, în același timp, trebuie să ai în vedere că nu vei lua marele premiu la Loteria Română sau zecile de milioane de euro de la Euro Millions dacă joci numerele la casele de pariuri. Pentru a lua respectivele premii trebuie să joci direct în agențiile loteriilor amintite.

Nu în ultimul rând, trebuie să știi că și anumite cazinouri online au propriile loterii, la care poți juca dacă te înscrii pe site-urile lor. Sistemul acestora nu este cu nimic diferit de ceea ce am descris anterior.