Sloturile Megaways

Păcănelele nu s-au reinventat în mod radical de-a lungul istoriei, însă în 2016 lumea sloturilor a avut parte de o mică revoluție. Compania australiană Big Time Gaming a lansat păcănelele Dragon Born, un slot video cu 6 role, iar fiecare dintre aceste role cuprinde între 2 și 7 simboluri.

 Jucătorilor le-a fost greu la început în fața a ceva atât de nou, dar sloturile Megaways au devenit atractive prin oportunitățile oferite. Asta pentru că ofereau 117 649 de posibilități de câștig. Între timp, păcănelele de acest fel au devenit model pentru alte sloturi complexe.

Cum funcționează păcănelele Megaways?

Ei bine, este vorba de un sistem aleatoriu de modificare a dimensiunilor rolelor, ceea ce duce la un număr diferit de simboluri la fiecare rotire și generează numeroase moduri de a câștiga. Deși, la prima vedere, lasă impresia că este o variantă greoaie a sloturilor clasice cu 5 role pe 3 rânduri, păcănelele Megaways se mișcă rapid, sunt spectaculoase și dinamice, provocând jucătorul.

De ce sunt atât de atractive sloturile de tip Megaways

Atractivitatea vine din faptul că sloturile Megaways propun un număr mare de linii de plată și lasă impresia că este mult mai simplu să atragi combinații câștigătoare, prin prisma faptului că se pot face diverse îmbinări sau asocieri oriunde pe rolele alăturate. Este un lucru confirmat și de statistică. Jucătorul se bucură de mai multe câștiguri, dar valorile sunt mai reduse decât la sloturile clasice.

În plus, păcănelele Megaways par a fi ceva mai imprevizibile decât cele clasice, iar asta ține în priză jucătorii și face jocul distractiv. Producătorii acestui tip de sloturi încearcă de la an la an să-l facă mai ușor de înțeles, deoarece apar frecvent întrebări de la jucătorii care nu înțeleg foarte clar cum li se calculează câștigul.

Chiar și așa, Megaways reprezintă o activitate distractivă. Deși a prins în ultimii ani, este greu să găsești astfel de sloturi la cazinourile fizice din România. Însă, cazinourile online s-au adaptat și au deja multe jocuri atractive pe care le poți încerca.