Sloturi clasice

Jocurile de păcănele au o tradiție îndelungată, iar când ne referim la clasic avem în vedere tocmai acele sloturi care deși au o istorie bogată, ele au rămas la fel de populare și actuale. Tocmai de aceea cazinourile online le propun în oferta lor. Păcănelele clasice sunt fie o copie fidelă a aparatelor de acum câteva zeci de ani, fie au fost reinventate de o manieră retro, cu design similar, dar viu colorate și cu linii bine definite.

Cine sunt producătorii de jocuri de păcănele clasice ?

În acest sens, companiile de pe piața jocurilor de noroc au investit serios, iar dintre cele care s-au remarcat apar frecvent în discuție furnizori precum Novomatic, NetEnt, EGT, Microgaming, IGT, etc. Portofoliul lor este impresionant, iar fiecare dintre aceste companii a încercat să creeze software-uri competitive.

Câți bani poți juca și cât poți câștiga a sloturi clasice ?

Poți juca păcănele pe bani, dar și gratuit, iar rata de întoarcere a acestor sume este destul de ridicată, mai ales la cazinourile online. Sunt jocuri  cu rate de payout foarte mari. Spre exemplu, păcănelele Immortal Romance, create de Microgaming, au un payout de 96%, ceea ce este o veste bună pentru jucători, deoarece șansele lor de câștig sunt mai mari.

Dacă ești începător și nu știi prea multe despre aceste tipuri de păcănele, cazinourile online îți oferă posibilitatea să le încerci gratuit. Aceste sloturi clasice au mai multe teme, precum păcănele cu fructe, cu cărți sau tematice. Principiile sunt asemănătoare.

Care sunt sloturile clasice pe care le poți juca ?

Spre exemplu, sloturile tematice se remarcă prin faptul că se bazează pe diverse povești, au o grafică specifică, cu animații și sunete, care oferă un grad de atractivitate ridicat. Printre cele mai cunoscute jocuri sunt:

  • Book of Ra, cu un scenariu inspirat din istoria Egiptului antic, creat de cei de la Novomatic;
  • Age of Troy, inspirat din războiul troian și istoria Greciei Antice, creat de EGT;
  • Avalon, care este inspirat din poveștile medievale cu cavaleri, creat de Microgaming;
  • Dead or Alive se adresează celor pasionați de poveștile western, fiind creat de cei de la NetEnt.

Oarecum similară este și istoria păcănelelor cu cărți de joc. Fie că vorbim de poker sau de alte jocuri, ele au un trecut bogat în cazul aparatelor clasice, iar cazinourile online le-au preluat în portofoliul de jocuri virtuale, cu reguli identice acelora din spațiul offline. Astfel, vei întâlni sloturi care se folosesc de regulile jocului de poker, altele care pun în practică regulamentul jocului de blackjack, dar și alte jocuri de cărți care de-a lungul timpului și-au câștigat popularitatea.