Rotiri Gratuite

Cazinourile au numeroase modalități de a te atrage. Dacă ești obișnuit să joci la sloturi sau păcănele, cum sunt ele cunoscute în limbajul popular românesc, sau dacă ești tentat să încerci un astfel de joc există un beneficiu care se numește “rotiri gratuite”. La Pariuri24.ro îți explicăm ce presupune această oportunitate și ce fel de condiții solicită cazinourile online care funcționează în România. În țara noastră oferta de sloturi/păcănele este foarte bogată, așa că ai la dispoziție sute de jocuri, iar fiecare dintre ele îți poate oferi rotiri gratuite la un moment dat.

Ce sunt rotirile gratuite ?

După cum o spune și numele, rotirile gratuite reprezintă o ocazie pentru jucător de a juca la păcănele sau slot fără a plăti bani. Astfel, mai multe cazinouri lansează asemenea posibilități, iar ceea ce trebuie să faci ca jucător este să apeși pe butonul “Spin” (Rotește) pentru a beneficia de una sau mai multe rotiri, în funcție de numărul de gratuități oferite de cazinouri.

Cam toate cazinourile vin periodic cu propuneri atractive, iar tu poți profita de pe urma lor, dacă te informezi din timp. Aceste rotiri gratuite sunt foarte populare și au ca scop atragerea de noi jucători, dar și de a-i fideliza pe cei deja existenți.

Tipuri de rotiri gratuite

Rotirile gratuite sunt de mai multe feluri, dar le putem împărți în două categorii principale: rotiri gratuite la înregistrare și promoții de rotiri gratuite pentru cei deja înregistrați. Fiecare dintre ele are un scop diferit pentru cazinoul online.

Prima categorie își dorește să atragă jucători noi. A doua categorie este destinată celor care sunt deja înregistrați. Astfel, prin ofertele lor, cazinourile îi stimulează pe unii clienți să joace mai mult și pe alții îi recompensează pentru rulajele mari.

Rotiri gratuite fără depozit

Casele de pariuri, prin intermediul cazinourilor online, oferă jucătorilor posibilitatea de a se bucura de rotiri gratuite chiar și fără a-i obliga pe jucători să facă un depozit. Nu trebuie decât să te înregistrezi, să ai un cont valid și  vei putea valorifica rotirile gratuite. Acestea vor fi adăugate în contul tău și le poți folosi.

Mai mult decât atât, sunt situații în care poți câștiga bani reali cu rotirile gratuite. La fel ca în cazul bonusurilor la pariurile sportive, există o anumită condiționare, de obicei în funcție de rulaj, pentru a retrage banii. Altfel spus, trebuie să rotești de un anumit număr de ori înainte de a scoate banii. Așadar, cu cât numărul de rotiri este mai redus, așteptarea pentru a primi bani este mai scurtă.

Bonusurile și rulajele la depozit

Rotirile gratuite reprezintă de multe ori o enigmă pentru jucători, astfel că la Pariuri24.ro vrem să elucidăm o întrebare care apare frecvent din partea jucătorilor. Aceasta se referă la rulajul care însoțește bonusurile, pe care cazinourile le oferă des, odată cu depunerile. Fiecare bonus este însoțit de o condiție, care se referă de obicei la numărul minim de rulări. Multe cazinouri îți oferă un bonus de 100% pentru fiecare depunere, dar îți solicită să rulezi bonusul de un număr de ori (de obicei de la 20 la 50 de ori). Spre exemplu, dacă faci o depunere de 100 RON, vei primi bonus 100 de RON. Însă vei putea retrage suma abia după ce vei rula de un anumit număr de ori, să spunem 20x (sau x20). Asta înseamnă că va trebui să joci 2000 RON înainte de a scoate bonusul.

Rotiri gratuite la depozit

Pe lângă bonusuri, cazinourile vin și cu rotiri gratuite la depunere. Astfel, pe lângă suma depusă care poate fi folosită la sloturi și păcănele, cazinoul îți poate oferi un număr de rotiri gratuite. Fie că vorbim de 50, 100 sau 200 de rotiri gratuite, poți să le accesezi dacă te informezi din timp. La Pariuri24.ro te informăm despre ofertele pe care le propun cazinourile online în acest sens.

Pariurile gratuite expiră

Da, ai citit bine. În momentul în care un cazinou îți oferă rotiri gratuite este foarte probabil să îți impună și un timp limită până la care să le folosești. Dacă perioada respectivă expiră, atunci rotirile gratuite nu mai sunt valabile. Așa că în momentul în care primești rotiri gratuite, uită-te  și dacă există un termen limită pentru utilizarea acestora.

Câteva concluzii despre rotirile gratuite

Deși rotirile gratuite vin cu un set de obligații și condiții, ele reprezintă un bonus atractiv pentru orice jucător de sloturi și păcănele. Poți folosi rotirile gratuite pentru a învăța să joci la sloturi și păcănele, iar dacă ai și noroc poți câștiga și niște bani. Data viitoare când vrei să joci în cadrul unui cazinou online, pe sloturile tale preferate, cu siguranță te vei uita mai atent la bonusurile și recompensele oferite.