Bonus fără depunere

Într-o lume a jocurilor de noroc online tot mai competitivă, agenţiile caută în fiecare zi noi metode de a-şi atrage clienţii. Cele mai importante arme în acest război al ofertelor le reprezintă bonusurile fără depunere şi bonusurile de primă depunere, care fac diferenţa până la urmă între cazinourile online. În continuare ne vom concentra atenţia asupra acestor două aspecte - ce înseamnă ele, cum poţi intra în posesia lor şi care sunt cele mai bune oferte de pe piaţă.

Ce înseamnă bonusul fără depunere

Indiferent că eşti nou în lumea cazinourilor online sau un jucător cu experienţă, cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este reprezentat de bonusurile pe care le poţi încasa din partea operatorului tău. Sunt strategii de marketing prin care cazinourile încearcă să îşi atragă clienţi, însă ele funcţionează şi în sens invers, fiind o veritabilă armă la îndemâna ta.

Printre cele mai apreciate tipuri de bonusuri oferite de agenţii sunt cele fără depunere. De ce sunt atât de apreciate de jucători? Pentru că îţi oferă şansa de a juca fără să depui bani în cont.

Cum funcţionează mai exact bonusul fără depunere?

Bonusul fără depunere este materializat în mai multe feluri. Fie primești rotiri gratuite, fie primești chiar bani virtuali pe care îi poți rula în diverse jocuri pentru a experimenta respectivele jocuri. Evident, în acest caz bonusurile vin însoţite de anumite condiţii de pariere, pe care trebuie să le parcurgi cu atenţie. Esențial însă este să îți faci un cont la respectivul cazinou online pentru a atrage astfel de oferte și bonusuri fără depunere. Înregistrarea este de obicei o condiție suficientă în acest sens.

Cum intri efectiv în posesia unui astfel de bonus

Cel mai important aspect pe care trebuie să îl ai în vedere pentru a intra în posesia bonusului fără depunere este faptul că vei beneficia de el doar dacă ai un cont valid în baza de date a operatorului. Validarea contului se face extrem de uşor şi durează doar câteva minute. După ce ţi-ai deschis contul, trebuie să trimiţi la departamentul de suport clienţi o poză după cartea ta de identitate. Astfel vei putea beneficia de numeroasele promoţii pe care cazinourile le oferă. Şi, cel mai important lucru, doar aşa vei putea retrage bani din contul tău de cazino.

Majoritatea cazinourilor oferă bonusul fără depunere creditând direct contul tău imediat după logare. Sunt însă şi cazuri în care, la înregistrare, trebuie să introduci un anumit cod, care să activeze promoţia.

Poți câștiga bani reali din bonusurile fără depunere ?

Sigur, este posibil acest lucru. Sunt anumite condiții și limitări, de la un cazinou online la altul, dar este important de știut că poți transforma bonusul fără depunere în bani adevărați. Evident, pentru a reuși acest lucru ai nevoie de un anumit rulaj al bonusului încasat la înregistrare și după ce îți este validat contul. Nu contează dacă respectivul bonus a constat în rotiri gratuite sau o anumită sumă de bani. Este important să citești condițiile înainte de folosi bonusul. La rubrica regulament vei descoperi astfel de detalii, inclusiv sumele limită, care există de cele mai multe ori în astfel de situații.

De câte ori pot obține bonus fără depunere?

În general, operatorii acestor platforme de jocuri online permit un singur bonus fără depunere, dar mai sunt și excepții. Însă, cazinourile nu încurajează o astfel de practică. Dacă încerci să-ți faci mai multe conturi cu aceeași adresă de internet sau același act de identitate pentru a încasa astfel de bonusuri, probabilitatea de a fi identificat este foarte mare și vei pierde posibilitatea de a mai avea cont la cazinoul respectiv.

Însă, pe lângă bonusul fără depunere, mai există și alte oferte ale operatorilor jocurilor de noroc, precum bonusul de primă depunere. Și aici, după o primă depunere poți obține suplimentarea contului tău cu bani virtuali sau rotiri gratuite, în funcție oferta propusă. Și aici însă trebuie să citești cu atenție termenii și condițiile. Poate te întrebi dacă există o sumă minimă pe care trebuie să o depui pentru a beneficia de bonusul de primă depunere? Da, iar aceasta variază de la un cazinou la altul. După ce am parcurs ofertele de pe piaţă, putem spune că această sumă minimă variază între 20 şi 50 de RON.

Care sunt condiţiile de rulaj?

Am menționat anterior termenul rulaj și el este foarte important, fie că vorbim de bonus fără depunere sau bonus la prima depunere, să vedem care sunt condițiile. Ei bine, acestea diferă de la un operator la altul şi presupun rularea sumei de câteva ori sau folosirea rotirilor gratuite într-un anumit interval de timp bin determinat. Trebuie să citeşte cu atenţie aceste condiţii şi vei descoperi că, în majoritatea cazurilor, valoarea pe care trebuie să o rulezi nu este doar cea a bonusului, ci este suma dintre valoarea depunerii (dacă este cazul) şi valoarea bonusului.

De exemplu, dacă ai depus 100 RON şi ai primit alţi 100 RON bonus, la o condiţie de rulaj de 25 de ori, atunci va trebui să pariezi (100+100)X25 = 5000 RON pentru a putea retrage banii obţinuţi din bonusul de bun venit.

La fel este și în cazul bonusului fără depunere. Poți primi un număr de rotiri gratuite sau un bonus în bani virtuali care trebuie rulat de 30 de ori, 50 de ori sau orice alt număr de ori în funcție de prevederile regulamentare ale acelui bonus.

Există o limită de timp pentru îndeplinirea condiţiilor de rulaj? Da. După cum am menționat mai sus există și depinde de la un operator la altul, putând varia de la câteva zile până la o lună.

Pot face retrageri înainte de îndeplinirea condiţiilor de rulaj? Nu. Orice retragere făcută înainte de finalizarea rulajului obligatoriu va duce la anularea automată şi irevocabilă a bonusului. De asemenea, orice câştig de pe urma bonusului va fi anulat.

Pot alege dacă pariez banii depuşi sau banii virtuali obţinuţi din bonus? Nu. Orice sumă disponibilă în numerar în contul tău va fi folosită cu prioritate la pariere înainte de a se folosi bonusul. Abia după ce contul tău de numerar va ajunge la zero vor fi folosiţi şi banii obţinuţi din bonus.

Bonusul fără depunere oferit pentru cazinou poate fi folosit şi în secţiunea de pariuri sportive? Nu. Fiecare secţiunea beneficiază de oferte proprii, dar şi de condiţii proprii de rulaj. Aşadar, bonusul primit pentru cazino poate fi folosit doar în cazino.